Showroom / po-pá 10:30—17:30
Kamenická 25, Praha 7 / kontakt

Ilustrace pro Poetizer

POETIZER – 220 000 uživatelů ze 120 zemí světa

Poetická Appka, kde jste básníkem – redaktorem – korektorem i produkčním, vše si připravíte a vyprodukujete sami. Kniha vám přijede tak, jak jste si ji vysnili již hotová a vytištěná.

Lukáš Sedláček se svým týmem nás oslovil ke spolupráci na global start-up platformě sdílené poezie. Jaká byla naše role? Jako tiskaři a grafici jsme pomáhali nastavovat tisková rozhraní pro výrobu v USA. Byli jsme v kontaktu s mezinárodním týmem a řešili jsme, jak vše připravit ideálním způsobem pro implementaci ilustrací do aplikace. Vše se produkuje on-line v USA.

Autorsky se na práci podílel tým grafiků VOALA. Více než rok náš tým ilustroval, kreslil, scanoval, vytvářel koláže a lavíroval. Vzniklo více než 500 tématických ilustrací, které jsou nyní používány autory po celém světě jako doprovod k jejich textům.

A o co tedy jde?
Poetizer je inteligentní platformou komunikující především poezii. Je to platforma nabízející kreativní prostor pro čtení, psaní, publikování a tisk poezie. Spojuje lidi z různých kontinentů, prostředí a společenských vrstev. Je to skvělý prostor pro stejně smýšlející duše. Je to komunita, která si zakládá na grafickém minimalismu. Místo pro básníky, rebely, myslitele a také citlivé duše. Jste zapálení pro téma sociální spravedlnosti? Milujete diskuze o náboženství a filozofii nebo spíš dáváte přednost psaní o každodenním životě? Ať už jste začínající spisovatel*ka nebo ne, v každém případě jste básník či básnířka. V Poetizeru to lze dát světu najevo!

 

Klient: Poetizer (Lukáš Sedláček)
Technický support: Ing. Pavel Kulišťák
Art Director: MgA. Blanka Kulišťáková
Grafické řešení a ilustrace: MgA. Lucie Doubravská, BcA. Aleks Hue, MgA. Kateřina Puncmannová
Spolupráce probíhá od roku 2021 dodnes.

 

 


© copyright VOALA graphic design and bookbinding